* Gefällt Dir diese Homepage oder meinst Du es besser zu können? Erstelle deine eigene kostenlose Homepage jetzt! *

  Duyurular/ Infos
 

DUYURULAR

Degerli Okuyucular

Dernegimiz 22 Subat 2014 de yeni yönetimini secti. Cenani Cengiz dostluk ve dayanisma derneginin yeni baskani oldu. Yardimciligina Bayram Dogan secildi. Sekreter Yasemin Dogan, sayman Hasan Ugurlu, kültür ve Spor sorumlusu Fahri Dogan, kadinlar kolu sorumlusu Demet Ugurlu ve dernek sorumlusu olarak Yasar Alas görev aldilar. Arkadaslara görevlerinde basarilar dileriz. Yeni yönetim kurulunun resmi daha hazir olmadigindan eski yönetim kurulunun resmi kalacaktir.

                         

                   

 

 

- Degerli Okuyucular

Önümüzdeki dönemde sürdürülecek faaliyetler:

- 18 Nisan 2014 de Üyelerle birlikte Yüksel ve Sinasi Saygin in 50. evlilik yil dönümü kutlanacak.

- 29.05.2014 de Dostluk ve Dayanisma derneginin 20. yili kutlanacak

- 19.07.2014 de sezon kapanis eglencesi yapilacaktir.

Sunu yine hatirlatmak isteriz. Toplantilar genelde yemekli olmakla birlikte üye olmayan Nordenham li arkadaslarda katilabilirler.

Sayfamizi sürekli olarak yenileyemiyoruz bunun icin sizlerden özür dileriz. Ayrica dernek hakkinda bilgi edinmek icin cumartesi veya pazar günleri saat 16.00 - 21.00 arasi acik olan dernegimize gelip oradan bilgi alabilirsiniz.

Degerli Okuyucular

29 Eylül 2007 de Dostluk ve Baris Bayrami adina yarasir sekilde kutlandi. Programda bizim folklörümüzün ve saz gurubumuzun yani sira alman ve rusya kökenli guruplarda katildilar. Cesitli uluslarin böyle bir günde bir arada olmalari göcmenler haftasinda birlikte, beraberce ve dostca yasamaktan yana olduklarinin bir ifadesidir. Mustafa Dogan yaptigi konusma ile bu tür gecelerin önemini ve göcmenlerin yasal sorunlarini anlatti ve talepleri dile getirdi. Bu anlamli güne destek veren guruplar sunlar: Kiddy Dance, Grazia, Lawai, Dance 4 Fun ve kendi folklör ve saz gurubumuz. Ayrica Muhammed ve Hümmet te kisa bir baglama gösterisi yaptilar.Katilan tüm guruplara ve ayrica emegi gecen herkese sonsuz tesekkürler. Katilimin yogun oldugu gece aksam sekizde basladi ve saat 11 e kadar sürdü. Bu güzel eglenceden bir kac resim.